Novi nivo digitalnog iskustva u Sportskom centru Borik: Virtuelna šetnja kroz dvorane Centar i Obilićevo

G.S.
Novi nivo digitalnog iskustva u Sportskom centru Borik: Virtuelna šetnja kroz dvorane Centar i Obilićevo

Danas je lansirana digitalna inovacija za još dva objekta na sajtu Sportskog centra Borik- virtuelna šetnja kroz dvorane Centar i Obilićevo! Ljubitelji sporta i svi koji žele da istraže enterijer i eksterijer ovih objekara, imaće pristup svakom dijelu banjalučkih sportskih dvorana.

 Tačno prije godinu dana lansiranja virtuelne šetnje kroz Sportsku dvoranu Borik, Sportski centar Borik  proširio je ovo interaktivno iskustvo na dvorane Centar i Obilićevo. Od danas imate priliku da istražite svaki kutak dvorana, bez obzira gdje se nalazite.

"Prošle godine smo predstavili virtuelnu šetnju kroz Sportsku dvoranu Borik, koja je privukla veliku pažnju posjetilaca sajta. Upravo zbog velikog interesovanja i pozitivnih povratnih informacija, danas proširujemo ovo interaktivno iskustvo na dvorane Centar i Obilićevo. Digitalna inovacija omogućuje ljubiteljima sporta i kulturno zabavnih manifestacija, kao i svima koji žele da istraže objekte, da dožive svaki detalj Banjalučkih dvorana. Ponosni smo što unapređujemo našu ponudu i činimo je dostupnijom nego ikad prije."- rekao je Nenad Talić, direktor Sportskog centra Borik.

 Pored svega, interaktivne mape olakšavaju snalaženje i planiranje posjeta  Sportskom centru Borik, a korisnicima se pruža transparentan uvid u kapacitete objekata.

Na sajtu www.scborik.com predstavljeni su tereni, tribine, svlačionice kao i eksterijer svakog od sportskih dvorana u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana