Nemanja Jelisić, rukometaš beogradskih “crveno-bijelih”, za “Glas Srpske”: Zvezda prilika za dokazivanje

D. D.
Nemanja Jelisić, rukometaš beogradskih “crveno-bijelih”, za “Glas Srpske”: Zvezda prilika za dokazivanje

BEOGRAD - Mladi rukometaš iz Brčkog Nemanja Jelisić u narednoj sezoni nosiće dres beogradske Crvene zvezde.

Sjajno krilo je prošle sezone s puno uspjeha nosilo dres Slavije iz Istočnog Sarajeva gdje je svojim talentom i partijama skrenuo pažnju klubova. Najkonkretnija je bila Crvena zvezda tako da će sad imati priliku za napredak. Jelisić uveliko radi sa novim timom koji je doživio brojne promjene i nada se najboljem u novoj sezoni.

- Prvenstvo Srbije je mnogo jače od takmičenja u Republici Srpskoj tako da su ove pripreme veoma bitne kako bih se što bolje spremio za sve izazove koji nam slijede. Liga je veoma kvalitetna vidim da su se svi klubovi pojačali tako da će za mene ovo biti prilika za dokazivanje i dodatni iskorak. Odlično sam primljen u novom klubu, momci su sjajni ima dosta mladih igrača koji će kao i ja imati želju da se dokažu. Daću sve od sebe da se dokažem i opravdam povjerenje čelnika kluba - istakao je mladi igrač.

Ambicije Crvene zvezde su da afirmiše mlade igrače i stvori ekipu za budućnost, a ako se ukaže prilika i da naprave nešto više.

- Nadam se da ćemo uz dobar rad moći da izborimo plasman u plej-of. Bilo bi to odlično za našu ekipu koja je spoj mladosti i iskustva. Imamo dosta novih igrača u timu tako da je potrebno vrijeme da se uigramo ali nadamo se najboljem - dodao je Jelisić.

Uz Kozarsku Dubicu, Brčko je jedan od gradova gdje ima veoma talentovanih rukometaša tako da će se sad na suprotnim stranama u “vječitom derbiju” naći igrači iz ovog grada. Nemanja Peštić je potpisao za Partizan.

- Peštić je moj prijatelj i bivši saigrač iz rukometnog kluba Jedinstvo Brčko, zajedno smo trenirali i započeli prve rukometne korake. Čuli smo se nakon potpisa tako da jedva čekamo derbi - dodao je Jelisić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana