Navijači Čelzija ogorčeni izgledom novog dresa: Zašto nas dizajner mrzi?

Kliks
Foto: Footy Headlines

Najrelevantnija stranica koja objavljuje izgled dresova najvećih svjetskih ekipa za narednu sezonu Futi Hedlajns objavila je slike opreme Čelzija za narednu sezonu, a komentari ogorčenih navijača neće se dopasti dizajneru.

Aktuelni prvak Evrope trenutno se nalazi na Svjetskom klupskom prvenstvu u Abu Dabiju gdje će igrati finale protiv Palmeirasa.

U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavio se izgled domaćeg dresa za sezonu 2022/2023., a najblaže rečeno navijači nisu zadovoljni.

Tačnije, dresove je objavila specijalizovana stranica Futi Hedlajns, koja je poznata po tome što ne griješi kako će izgledati dres nekog velikog kluba za narednu sezonu.

Ovoga puta na redu je Čelzi čiji se dizajner, sudeći po komentarima navijača, nije proslavio. Najviše upitnika stoji iznad bijele kragne na kojoj su naslikani čudni simboli. Osim toga, navijače je razočarao i nekreativni šav koji se proteže preko prsa.

"Niko me ne može uvjeriti da nas Najk ne mrzi", navode navijači u komentarima i pitaju se zbog čega dizajneri rade slične stvari.

"Naši domaći dresovi su uvijek užasni i gori su iz godine u godinu", komentarisao je drugi fan na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana