Naša Banka a.d. Banja Luka ponosni sponzor RK "Borac m:tel"

G.S.
Naša Banka a.d. Banja Luka ponosni sponzor RK "Borac m:tel"

Naša Banka a.d. Banja Luka kao društveno odgovorna institucija, konstantno osluškuje potrebe lokalnih zajednica u kojoj posluje, te pružanjem svoje nesebične podrške radi na stvaranju čvrstih i dugoročnih veza i odnosa.

U prostorijama RK "Borac m:tel" potpisan je Ugovor o sponzorstvu, sa kojim je Naša Banka potvrdila obostrano razumijevanje i zajedničke interese u cilju promocije rukometa kao rekreativnog i profesionalnog sporta.

"Promocija sporta i zdravog života, jedna je od vrijednosti koju Naša Banka njeguje, a ova saradnja za nas predstavlja još jedan korak dalje u pravcu ispunjenja strateškog opredijeljenja za razvoj boljeg i zdravijeg života zajednice. Ponosni smo što smo podržali RK "Borac m:tel", koji je  jedan od najpoznatijih rukometnih kolektiva na našim prostorima i šire, a zajedničkim snagama nastojaćemo da realizujemo niz pozitivnih stvari za promociju sporta, kao bitnog faktora" izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac samostalnog Odjeljenja za kartično poslovanje, marketing i komunikaciju.

Igor Jovanović, predsjednik kluba RK "Borac m:tel" izrazio je veliku zahvalnosti Našoj Banci koja je prepoznala značaj kluba i pružila podršku.

"Drago nam je što je Naša Banka uvidjela značaj podrške RK "Borac m:tel" te ćemo na najbolji način opravdati sponzorska očekivanja, kako bismo  učvrstili našu saradnju i ostvarili najbolje rezultate na obostrano zadovoljstvo" izjavio je Igor Jovanović, predsjednik kluba RK "Borac m:tel".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana