MRK Sloga: Čekaju se tri povratnika

G.S.
MRK Sloga: Čekaju se tri povratnika

DOBOJ - Dobojska Sloga sačuvala je okosnicu tima za narednu sezonu, što će i te­ kako olakšati posao treneru Miljanu Staniču.

Ekipu će činiti većina igrača iz prethodne sezone: Milutin Bogdanović, Božidar Bajović, Rajko Maričić, Bojan Tulendić, Slobodan Simić, Dušan Miličević, Stanko Stanković, Peđa Dejanović, Vladan Marković, Ilija Krajina, Danilo Ristić, Nikola Đurić, Marinko Blagojević, Bogdan i Nemanja Peštić.

Pored ovih igrača koji su pod ugovorom, želja kluba je da produži saradnju s Radomirom Stojanovićem i Nikolom Kneževićem. Takođe, dobojski klub očekuje i nekoliko novih igrača.

- U narednim danima očekujemo dogovore s još tri igrača koji su ranije nastupali za Slogu, a što ćemo objaviti kada sve bude dogovoreno - poručili su iz dobojskog tima.

Takođe, oni su naveli da je jedan član ekipe potpisao ugovor s drugim timom i da je taj transfer apsolutno nerealan i neizvodljiv. Iako nisu objavili ime jasno je da misle na prelazak Vladana Đurđevića u banjalučki Borac. Prema navodima dobojskog tima, Đurđević je pod suspenzijom i ne može bez dogovora dva tima da promijeni sredinu.

Ekipa će inače biti na odmoru sve do 24. jula kada će početi s pripremama za novu sezonu u prvenstvu BiH. MRK Sloga će kao domaćin učestvovati i na 54. Međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona gdje će imati jake provjere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana