Mladost želi da ponovi uspjeh

Darko Dragičević
Mladost želi da ponovi uspjeh

BA­NjA­LU­KA - Pro­šlo­se­zon­ski šam­pi­on Re­pu­bli­ke Srp­ske ba­nja­luč­ka Mla­dost počela je s tre­nin­zi­ma za no­vu se­zo­nu.

Ba­nja­lu­ča­ni su od­u­sta­li od Li­ge BiH, jer ni­su ima­li ade­kvat­nu po­dr­šku nad­le­žnih ali upr­kos to­me ni­su klo­nu­li du­hom već že­le da re­zul­tat po­no­ve i u na­red­nom pr­ven­stvu.

Na klupu je sjeo Danijel Božić, dok je sačuvana okosnica tima. Ekipa želi da ponovi uspjeh.

- Naj­te­ži za­da­tak bi­će mo­ti­vi­sa­ti eki­pu da po­no­vi uspjeh iz pro­šle se­zo­ne. Tre­ba da ide­mo istim pu­tem, a on­da se na­da­mo da će­mo ipak igra­ti Pre­mi­jer li­gu BiH ko­ju smo iz­bo­ri­li pro­šle se­zo­ne, a ni­smo iz ra­znih raz­lo­ga igra­li. Pri­pre­me će­mo oba­vi­ti u na­šeg gra­du, a de­talj­ni­je će­mo sve raz­ra­di­ti kad bu­de po­znat da­tum po­čet­ka tak­mi­če­nja. Za­dr­ža­li smo 95 od­sto eki­pe i umje­sto Velj­ka Bu­ha­ča na be­kov­skim po­zi­ci­ja­ma do­ve­li smo iskusnog Srđana Sa­vi­ća, te ta­len­to­va­nog Mi­haj­la De­si­ća. Uz to na po­zi­ci­ji pi­vo­ta nas je po­ja­čao Da­vid Pre­staš iz Bor­ca. Bi­će još no­vaj­li­ja, a naš cilj je da afir­mi­še­mo mla­de igra­če i da po­no­vi­mo pro­šlo­go­di­šnji uspjeh. Želja je da napravimo iskorak i da ipak u budućnosti bidemo premijerligaš  - re­kao je no­vi tre­ner Da­ni­jel Bo­žić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana