Mladić koji je bio sa Novakom u hotelu za migrante: Hvala mu što pokušava da nam pomogne

GS
Mladić koji je bio sa Novakom u hotelu za migrante: Hvala mu što pokušava da nam pomogne

MEBURN - Mehdi Ali, koji se devet godina nalazi u hotelu za migrante u Melburnu, zahvalio je Novaku Đokoviću što je u intervjuu za RTS govorio o problemima koje imaju migranti koji žele da uđu u Australiju.

Najbolji teniser svijeta je u razgovoru za Radio-televiziju Srbije naveo da će se potruditi da pronađe način da pomogne ljudima koji se godinama nalaze u hotelu „Park“ u Melburnu u kojem je i on proveo nedjelju dana.

-Osvrnuo bih se na te ljude koji su zatvoreni u tom objektu, neki od njih već devet godina. Tako da mojih sedam dana, koliko je bilo zapravo, stvarno je ništa naspram njihovih devet godina - rekao je Đoković.

Devet godina u melburnskom hotelu nalazi se Mehdi Ali, koji je u imigracionom pritvoru od 2013. godine, kada je iz Irana pobjegao u Australiju. Tada je imao samo 15 godina.

U objavi na „Tviteru“ uz koju je podijelio i link emisije „Oko“ u kojoj je gostovao najbolji teniser svijeta, Ali se zahvalio Novaku Đokoviću na tome što pokušava da nađe način da pomogne svima koji su u tom hotelu.

-Hvala Novaku Đokoviću što govori o nama i pokušava da pronađe način da pomogne nama i drugima koji pate - napisao je Mehdi Ali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana