Mladen Milošević, golman Slobode: Za dobre odbrane zaslužna cijela ekipa

Darko Pašagić
Mladen Milošević, golman Slobode: Za dobre odbrane zaslužna cijela ekipa

NOVI GRAD - Prvo kolo proljećnog dijela šampionata Republike Srpske obilježio je i golman Slobode iz Novog Grada Mladen Milošević.

Mladi čuvar mreže bio je jedan od najzaslužnijih što je njegova ekipa uspjela da se vrati iz Istočnog Sarajeva sa punim plijenom. Tri boda dodatno dobijaju na značaju ako se zna da je ekipa iz Novog Grada nastupila oslabljena, bez nekoliko igrača koje je trener Zoran Bujić uigravao tokom pripremnog perioda.

- Veoma bitna pobjeda za nas, svi smo zadovoljni što smo došli do tri boda i onim što samo pokazali na terenu, jer se zna da smo imali problema pred meč i da smo na gostovanje otišli bez nekoliko standardnih prvotimaca. Veoma je važno što smo startovali pobjedom u trci za titulu i to će nam dati još veći motiv i želju da budemo još spremniji i bolji u nastavku takmičenja. Drago mi je i zbog moje dobre partije, tu sam da pomognem saigračima što više mogu i da opravdam povjerenje čelnih ljudi i stručnog štaba - istakao je Milošević.

Tokom zimske pauze došao je iz Krupe, a upravo će njegov sadašnji i bivši klub biti najveći rivali u borbi za plasman u Premijer ligu.

- Prednost Krupe u odnosu ne samo na Slobodu već i na ostale ekipe je činjenica da imaju sjajne uslove. Tu je teren sa vještačkom travom, uslovi za oporavak igrača. Sve je na maksimalnom nivou - pohvalio je Milošević bivši klub.

Ipak, mladi golman se nada da će njegov tim dobiti bitku za titulu. Prednost za Krupu je svakako i činjenica da je ekipa duže na okupu, uigranija je i manje mijenjana. Čuvar mreže Slobode vjeruje da će njegovi saigrači uspjeti to da nadoknade velikom borbenošću.

- Svi vjerujemo da možemo doći do titule, za to smo se spremali u proteklom periodu. Momci su željni dokazivanja i dobrih rezultata, veoma smo motivisani, kao i stručni štab. Mislim da smo dobro radili i da, ako uspijemo da zamisli stručnog štaba sprovedemo na terenu, možemo puno da postignemo. Vrijeme će pokazati da li sam bio u pravu, ali znam da ćemo mi na terenu dati svoj maksimum da ostvarimo ciljeve - dodao je golman.

Sjajno sam primljen

Novi golman Slobode Mladen Milošević istakao je da je sjajno primljen u Novom Gradu.

- Izuzetno sam zadovoljan. Svi su izuzetno gostoljubivi, od građana do uprave Slobode, daju mi podršku, tako da se osjećam zaista lijepo. Zadovoljan sam i nastojaću da se odužim na terenu te da pomognem ekipi da ostvari ciljeve - rekao je Milošević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana