Milunović: Pokazali smo snagu, uz navijače do evro proljeća

GS
Foto: Arhiva/Agencije

BEOGRAD- Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je da je ekipa napravila veliku stvar sa tri pobjede na gostovanjima u posljednjih sedam dana i pozvao navijače da podrže tim u četvrtak uveče (21.00) protiv Trabzona u Ligi Evrope.

- Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro - izjavio je iskusni defanzivac za klupski sajt.

On je posebno naglasio značaj podrške sa tribina na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu.

- Veliki broj zvezdaša je došao, a pjesma sa tribina nas je vodila do pobjede. Zaista se mnogo bolje osjećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svijetlu i izborimo proljeće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju - poručio je Milunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana