Milosavljev: Odigrao sam utakmicu kao da mi je posljednja

Agencije
Foto: Starsport

Muška rukometna reprezentacija Srbije pobijedila je selekciju Katara 34:24 (17:14) u utakmici trećeg kola E grupe Svjetskog prvenstva i tako se sa drugog mjesta plasirala u narednu fazu takmičenja.

Odigrao sam utakmicu kao da mi je posljednja, hvala Bogu, na kraju je sve ispalo dobro, izjavio je golman rukometne repezentacije Srbije Dejan Milosavljev sinoć poslije utakmice sa Katarom.

- Osjećam se fantastično. Ostao sam dužan ovim momcima. Izborio sam se da dođem na Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da imamo šanse. Nijedan meč nije lak u narednoj rundi. Napravili smo odličan uvod za naredni duel. Sva ekipe su kvalitetne u sljedećoj fazi, opasne svaka na svoj načun. Nadam se dobrom meču. Hvala saigračima što su me čekali, što su vjerovali u mene. Radio sam sa Perićem u klubu prethodnih dana, on je učinio da se osjećam kao da nisam bio povrijeđen - zaključio je Milosavljev.

U drugoj fazi Svjetskog prvenstva rukometaši Srbije 19. januara igraju sa Norveškom, 21. januara sa Argentinom i 23. januara sa selekcijom Holandije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana