Milićević: Brašov veoma kvalitetan rival

Darko Dragičević
Milićević: Brašov veoma kvalitetan rival

BIJELjINA – Odbojkaški šampioni BIH, Radnik u muškoj i Gacko u ženskoj konkurenciji su saznali svoje protivnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona.Bijeljinski tim će odmjeriti snage sa šampionom Rumunije ekipom Korona Brašov, dok je rival Gačankama šampion Hrvatske Mladost Zagreb.

Trener Radnika Vladimir Milićević ističe da je protivnik veoma kvalitetan. -Za nas će ovo da bude veliki izazov.

Ovo je drugi nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tako da imamo iskustvo od prošle sezone. Brašov je izuzetno kvalitetan tim, znam da je za njega prošle sezone nastupao bivši reprezentativac BiH Rusmir Halilović.

Sa njim ću vidjeti da li ostaje i kakva je snaga protivnika. Možda nam nešto i otkrije-uz osmijeh ističe Milićević. Brašov je šampion svoje zemlje i biće veliko iskušenje za bijeljinski tim.

-Prošle sezone su u svom sastavu imali sedam stranaca, tako da su izuzetno kvalitetan protivnik.

U narednom periodu ćemo se upoznati sa promjenama u timu i pokušati da u ovim mečevimaa još bolje predstavimo svoj klub, grad, Republiku Srpsku i BiH- dodao je Milićević.

Radnik će prvi meč odigrati u Gradišci u periodu od 17. do 19. septembra dok je revanš u Rumuniji. Ženski odbojkaški klub Gacko će u trećoj rundi kvalifikacija igrati protiv Mladosti iz Zagreba.

Hercegovački tim će u prvom meču biti domaćin u Trebinju u periodu od 1. do 3.oktobra dok će revanaš biti u Zagrebu. Ova dva tima igrala su i prošle sezone u kvalifikacijama kada je Mladost slavila 3:0.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana