Miler: Protiv Mesija uvijek sve ide sjajno, Ronaldo nam bio problem

GS
Foto: Tanjug/AP

MINHEN- Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je poslije plasmana minhenskog kluba u četvrtfinale Lige šampiona da mu je uvijek bilo lakše da igra protiv Lionela Mesija, nego protiv Kristijana Ronalda, prenose njemački mediji.

Bajern se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je sinoć u Minhenu pobijedio Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Njemački klub je u prvom meču slavio sa 1:0.

Miler je poslije meča priznao da je uživao u igri protiv fudbalera PSŽ-a i Mesija.

"Protiv Mesija uvijek sve ide sjajno. Ronaldo nam je, dok je igrao za Real, uvijek bio problem. Ali, imam najveće poštovanje prema Mesijevom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je odigrao individualno nevjerovatno, nosio je cijeli tim. Nije mu lako da igra u PSŽ", rekao je Miler.

Trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da se njegov tim dobro branio u prvom poluvremenu.

"Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo imali loptu i mislim da smo zasluženo pobijedili. U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duel. Ostavljali smo im previše prostora", rekao je Nagelsman.

Žrijeb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Plasman u četvrtfinale LŠ su, pored Bajerna, do sada obezbijedili Milan, Čelsi i Benfika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana