Mikić: Adrenalin nas je "pojeo" na startu

D. D.
Mikić: Adrenalin nas je "pojeo" na startu

BANjALUKA - Izviđač je pobjedom u "Boriku" 28:25 napravio veliki korak ka osvajanju šampionske titule u BiH u rukometnom prvenstvu BiH.

U sjajnom derbiju ekipa iz Ljubuškog je iznenadila domaćina, a Borac je skupo koštalo loše otvaranje utakmice. Naime, Banjalučani su imali zaostatak od šest golova, u drugom dijelu su prišli na gol zaostatka i više nisu mogli.

U momentima kad se meč lomio Borac je pravio tehničke greške a Izviđač je to kaznio.

Trener Mirko Mikić je prvo čestitao rivalu na pobjedi.

- Igrali su pametno čitav meč, kad je trebalo trčati trčali su, kad je trebalo usporili oni su smanjili tempo. Igrali su netipično za njih u drugom poluvremenu sa puno dugih napada, očigledno dobra priprema utakmice. Na nas je uticalo loše otvaranje utakmice, teško je stići šest razlike posebno protiv kvalitetne ekipe kakva je Izviđač. Sigurno je da smo se tu potrošili. Odbrana nam je bila loša, adrenalin nas je pojeo zbog njega smo sagorili u prvom dijelu. Ništa nas nije išlo, nismo igrali kako smo se trebali. U nastavku smo bili puno bolji, ali razlika je bila prevelika. Uspjeli smo da priđemo na gol zaostatak ali smo se puno potrošili i to se osjetilo. Imali smo na minus dva tri tehničke greške koje je rival kaznio i zasluženo slavio- rekao je trener Mikić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana