Mesi, Pjanić, Vlahović i brojni asovi pune baterije na "ostrvu šampiona" koje živi 24 sata

Kliks
Foto: Instagram

Mjesec dana u godini Ibica postaje prijestolnica fudbala. Poput ogromnog stadiona, s igračima koji pristižu sa svih strana svijeta i mora umjesto tribina. Nema razlike u klasi ili kategoriji. Ibica je, na svoj način, demokratska i privlači najbolje - Lionela Mesija, Miralema Pjanića, Dušana Vlahovića i brojne druge asove.

Mesi je na špansko ostrvo stigao prije nekoliko dana, kao i uvijek inkognito. Privatni let, kombi koji ga je čeka i luksuzna vila u zoni ograničenog pristupa.

Društvo mu prave supruga Antonela, te bivši saigrači Fabregas i Luis Suarez. Mesi dane provodi na jahti i svako malo se pojavi u javnosti na oduševljenje "normalnih turista" koji naveče s prijateljima odlaze u "lov" na selfije.

Kako otkriva Gazeta delo Sport, dolasci i odlasci fudbalskih asova se nižu jedan za drugim. Alesio Romagnoli i Dries Mertens izabrali su ekskluzivno odmaralište za opuštanje i razmišljanje o svojoj budućnosti.
Uskoro se očekuju i Miralem Pjanić i Roberto Pereira. Braća Inzagi uživaju u stanu koji su kupili prije mnogo godina, a kraći predah su napravili i Dušan Vlahović, Leonardo Spinazola, Luis Alberto, Pepe Reina, Stefan El Šaravi i Daniel Maldini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana