Mendi ostaje u zatvoru i tokom Božića

Srna
Foto: Agencije

MANČESTER- Fudbaler engleskog kluba "Mančester siti" provešće Božić u zatvoru, jer ga je pred sudom za silovanje optužila i četvrta žena.

Mendi (27) se već suočava sa ozbiljnim optužbama za seksualne prestupe. On je sada optužen za osam prekršaja protiv pet različitih žena, uključujući sedam tačaka za silovanje, povezano sa četiri žene. Mendi je ranije bio optužen za po tri tačke za silovanje, koje se navodno desilo 11. oktobra 2020. godine, seksualno dodirivanje 2. januara 2021. godine, jednu tačku za silovanje 24. jula 2021. godine i dvije tačke za silovanje 23. avgusta 2021. godine.

Francuski internacionalac danas je pred sudom samo potvrdio svoje ime i proces je pratio uz pomoć prevodioca. Predloženi datum za početak suđenja 24. januar naredne godine je pomjeren i proces će početi 27. juna ili 1. avgusta. Optuženi se nalazi u zatvoru "Altkurs" u Liverpulu. On je u pritvoru od kada je priveden i optužen za seksualne prekršaje 26. avgusta. Mendi igra za "Mančester siti" od 2017. godine, kada je stigao iz francuskog "Monaka". Suspendovan je iz kluba tokom trajanja istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana