Marko Bojković protiv bivšeg izazivača za titulu

GS
Marko Bojković protiv bivšeg izazivača za titulu

Nakon što je početkom šestog mjeseca pred domaćom publikom u Beogradu na FNC 17 priredbi za 12 sekundi najbržim nokautom u istoriji ''FNC'' završio Brazilca Hulija Pereiru (26, 11-5), vrijeme je za najveći izazov u karijeri. Marko Bojković (22, 6-0) predvodiće ''FNC'' 18 priredbu. Najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Evropi stiže u Banjaluku, a priredba je na rasporedu u subotu, 13. jula u sportskoj dvorani Borik.

Borac iz beogradskog Ahileja stiže po sedmu profesionalnu pobjedu u nizu, a sve je mečeve dosad odradio pod okriljem ove organizacije. Ponajveći regionalni talenat iz borbe u borbu pokazuje da je spreman za velike stvari, a ovaj put ući će u kavez protiv borca s kojim ima istoriju prozivanja još od sedme priredbe u Puli prije dvije godine kad su se trebali boriti, ali Marko nije mogao nastupiti zbog povrede koljena. Sada je spreman i želi novi trijumf.

Brazilski borac u ''FNC'' ima pobjedu i poraz, ali taj je poraz stigao u okršaju za titulu lake kategorije gdje je nakon odlične predstave izgubio u drugoj rundi od prvaka Franciska Kroate Barija (35, 13-4). Tvrd udarač kojem problem ne predstavlja ni borba u parteru s obzirom na pozadinu u brazilskoj džijudžici stiže pomrsiti račune srpskom borcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana