LŠ: Kraj za Barselonu, Juventus ispred Čelsija

G.S.
LŠ: Kraj za Barselonu, Juventus ispred Čelsija

Odigrane utakmice 6. posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona, viđeno nekoliko iznenađenja i eliminacija slavnog kluba iz Katalonije.

Barselona poslije 20 godina ostala bez proljeća u Ligi šampiona. Porazom od Bajerna (3:0), nastavljena je agonija diva iz Katalonije, koji će svoj put nastaviti u Ligi Evrope, a Benfika kao drugoplasirana nastavlja u Ligi šampiona. Lisabonski “orlovi” bez većih problema savladali su kijevski Dinamo (2:0).

Čelsi je izgubio prvo mjesto u grupi H u posljednjim trenucima meča sa Zenitom, koji je na kraju završen remijem 3:3. Duel pun preokreta, vodstvo tima iz Londona, potom Rusi preokreću, da bi se Čelsi vratio i poveo sa 3:2 golom Vernera pet minuta prije kraja susreta. Ozdoev je donio izjednačenje u četvrtom minutu nadoknade i tako obradovao Juventus koji je upisao rutinsku pobjedu protiv Malmea (1:0) pogotkom Kina, što je na kraju bilo dovoljno za prvu poziciju.

Mančester junajted je i sa remijem protiv Jang bojsa (1:1) obezbijedio prvu poziciju.

Duel Atalante i Viljareala odgođen je zbog snježnih padavina koje su zadesile Bergamo, a meč bi se trebao igrati u četvrtak.

Rezultati:

Juventus - Malme 1:0

Zenit - Čelsi 3:3

Atalanta - Viljareal (odgođeno)

Bajern - Barselona 3:0

Benfika - Dinamo Kijev 2:0

Mančester junajted - Jang bojs 1:1

Salzburg - Sevilja 1:0

Volfsburg - Lil 1:3

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana