Loše vijesti za dobojskog premijerligaša: Gosti do kraja sezone

G.S.
Loše vijesti za dobojskog premijerligaša: Gosti do kraja sezone

 DOBOJ - Iako je bilo naznaka da bi fudbaleri Sloge u drugom dijelu sezone u Premijer ligi BiH mogli igrati na stadionu "Luke" predsjednik Dobojlija Miroslav Kršić je istakao da od toga najvjerovatnije neće biti ništa.

- Radovi na stadionu su u punom zamahu i želimo da uradimo posao kako treba. Stadion "Luke" biće moderno sportsko zdanje. Nigdje ne žurimo, pogotovo što će se na našem stadionu raditi i teren sa hibridnom travom, tako da očekujemo već na proljeće početak radova na tom projektu. To znači da ćemo i dalje premijerligaške utakmice, u nastavku sezone, kao domaćini igrati na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči. Kada već radimo, onda hoćemo sve da završimo, a ne da ostavljamo posao napola urađen i da onda gledamo pogodan termin i vrijeme za nastavak radova. Ovako ćemo sve u komadu da obavimo - naglasio je Kršić.

Prvi čovjek Dobojlija vjeruje u opstanak u eliti.

- Ispadanje, poslije samo jedne sezone, bila bi katastrofa. To bi značio i definitivan kraj svih naših nadanja u pokretanju lavine da Sloga konačno izraste u kolektiv koji na osnovu renomea, ugleda i istorije to zaslužuje - dodao je Kršić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana