Loris Karijus brani za Njukasl na finalu Liga kupa protiv Mančester junajteda

Tanjug
Foto: Tviter

LONDON- Golman Njukasla Nijemac Loris Karijus biće u startnoj postavi svog kluba u finalu Liga kupa protiv Mančester junajteda, koji će biti odigran 26. februara na "Vembliju", prenose britanski mediji

Prvi golman Njukasla Nik Poup dobio je prije dva dana direktan crveni karton na meču 24. kola Premijer lige protiv Liverpula (0:2). Poup će najvjerovatnije morati da propusti naredne tri utakmice u domaćim takmičenjima zbog isključenja na meču sa Liverpulom.

Drugi golman Njukasla Martin Dubravka neće biti u konkurenciji zato što je ove sezone u Liga kupu već branio za Mančester junajted. Dubravka je poslljednja četiri mjeseca prošle godine proveo na pozajmici u klubu sa "Old traforda".

Karijus je prošle godine stigao u Njukasl, ali ove sezone nije branio ni na jednom zvaničnom meču za engleski klub. On je prije Njukasla bio član Uniona, Bešiktaša, Liverpula i Majnca.

Njemački golman ostao je upamćen po katastrofalnim greškama u finalu Lige šampiona 2018. godine na meču između Liverpula i Reala (1:3), a nikada poslije tog susreta u Kijevu nije stao na gol engleskog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana