Liga šampiona: Milan sprema revanš Čelsiju, Juventus bez prava na grešku u Haifi

GS
Foto: Tanjug/AP

U okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona večeras je na programu osam mečeva, a derbi večeri igra se u Milanu, gdje se u grupi E sastaju Milan i Čelsi.

Ekipa Milana imaće priliku da se nakon ubjedljivog poraza u Londonu (3:0) revanšira Čelsiju na "San Siru".

Utakmica u Milanu može biti veoma važna u borbi za plasman u narednu vazu takmičenja pošto obje ekipe, sa po četiri osvojena boda, trenutno gledaju u leđa Salcburga, koji je sa pet bodova prvi na tabeli grupe E i večeras dočekuje zagrebački Dinamo.

grupi F Seltik dočekuje Lajpcig, a lider na tabeli Real Madrid biće gost Šahtjoru.

Kopenhagen u grupi G igra na svom terenu protiv Mančester sitija, ekipe od koje je u prošlom kolu ubedljivo poražen (5:0). Borusija Dortmund dočekuje Sevilju, a sudija meča na "Vestfalenu" biće srpski arbitar Srđan Jovanović.

grupi H, Juventus gostuje u Haifi i moraće po svaku cijenu da juri pobjedu nad Makabijem jer je u tri odigrana meča do sada osvojio isto toliko bodova i nema više pravo na grešku. Pari Sen Žermen čeka Benfiku, u duelu dva tima koja se trenutno, sa po četiri boda više od Juventusa, nalaze na mjestima koja garantuju nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Svi mečevi počinju u 21.00 čas, osim duela Kopenhagen - Mančester siti i Makabi Haifa - Juventus, koji su na programu od 18.45.

Mečevi Lige šampiona na programu večeras:

18.45 Kopenhagen - Mančester siti
18.45 Makabi Haifa - Juventus
21.00 Milan - Čelsi
21.00 Borusija Dortmund - Sevilja
21.00 Seltik - Lajpcig
21.00 Dinamo - Salcburg
21.00 PSŽ - Benfika
21.00 Šahtjor - Real Madrid

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana