Leotar pripreme u Metkoviću završio sa tri remija: Maksimovića brine povreda Đuderije

D. D.
Foto: FK Leotar / Č. Mucović

TREBINjE - Fudbaleri Leotara završili su pripreme u Metkoviću sa tri remija, ali to nije uopšte zabrinulo trenera Marka Maksimovića.

Mladi stručnjak je u sezoni kad je osvojio titulu šampiona BiH takođe pripreme završio bez pobjede.

- Pripreme i služe da svi dobiju šansu i da vidimo na koga možemo da računamo kad počne borba za bodova. Igrali su svi i nastojali smo jednako da ih opteretimo. Pred nama je teška polusezona u kojoj će svaki meč biti na nož, tako da će svaki igrač biti važan. Imamo još Sutjesku i Željezničar u Kupu, gdje ćemo i dalje gledati kao na šansu za uigravanje. To naravno ne znači da se predajemo na Grbavici - istakao je Maksimović.

U nastavku sezone Leotar će ući sa dosta mladih igrača.

- Imamo najmanji budžet i u okviru njega smo doveli nove igrače. Ekipa se uigrava, već su prihvatili naše zahtjeve i gledali smo da ubrzamo igru te pojačamo određene pozicije. Nažalost imali smo peh pred posljednji meč, jer se povrijedio Amar Đuderija, koji je “bonus” igrač. Sačekaćemo nalaz, ali prve prognoze su da će odsustvovati mjesec dana - poručio je Maksimović.

Trener Leotara ističe da ne razmišlja previše unaprijed.

- Ne bavim se kalkulacijama u borbi za opstanak. Prva naredna utakmica za nas će biti najvažnija i u svakoj ćemo tražiti bodove. To je jedini ispravan sportski motiv. Sve moramo da zaradimo na terenu.

Posljednji kontrolni meč Leotar će imati u subotu, kada od 13 časova gostuje kod Sutjeske u Nikšiću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana