Leotar dočekuje Tuzla siti: Maksimovića muče golmani

D. P.
Leotar dočekuje Tuzla siti: Maksimovića muče golmani

TREBINjE - Šef stručnog štaba Leotara Marko Maksimović muku muči sa čuvarima mreže pred nedjeljni duel na “Policama” (13 časova) sa Tuzla sitijem. Zbog crvenog kartona u kombinaciji neće biti Riste Perišića, dok je Dušan Puletić povrijeđen i male su šanse da brani u ovom duelu.

- Kako stvari stoje na gol će 17-godišnji junior Nikola Šarović. Postoje još male šanse da među stativama bude Puletić, ali to ćemo odlučiti pred sami susret. Zbog povrede van stroja je i Denis Stojković, ali bez obzira na sve ove probleme očekujem dobro izdanje protiv premijerligaša iz Siminog Hana - naglasio je Maksimović.

Zbog zdravstvenih problema trener Tuzla sitija Dragan Jović neće voditi ekipu do proljeća, a na klupi će biti Selvir Mujić.

- Naš rival je imao daleko veće ambicije pred početak sezone i smatrani su jednim od favorita u borbi za najviši plasman, ali to nisu opravdali rezultatima. Zato u svakom meču “grizu” maksimalno i zbog toga moramo biti i te kako oprezni. Toga su moji igrači svjesni i vjerujem da će pružiti maksimum da dođemo do tri boda, koja bi nam mnogo značila u borbi za opstanak. Pogotovo što poslije ovog susreta smo još dva puta domaćini, ali i protiv ekipa iz samog vrha tabele, Borca i Sarajeva - dodao je Maksimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana