Kuvalja: Slika biciklista sa višegradske ćuprije obišla svijet

Srna
Kuvalja: Slika biciklista sa višegradske ćuprije obišla svijet

VIŠEGRAD - Slika biciklista učesnika trke Beograd - Banjaluka sa višegradske ćuprije obišla cijeli svijet i da se na ovakav način promovišu sport, kultura i turizam jedne opštine, rekao je direktor Biciklističkog saveza Republike Srpske Vladimir Kuvalja

Kuvalja je danas razgovarao sa načelnikom višegradske opštine Mladenom Đurevićem o ovoj biciklističkoj trci koja je prolazila kroz Višegrad, te promociji sporta u ovoj opštini.

On je istakao da veoma dobru saradnju sa Višegradom.

“Mi smo zadovoljni, takmičari su poslali lijepe fotografije, jer Višegrad ima šta da pokaže”, istakao je Kuvalja.

On je izrazio očekivanje da će Višegrad nastaviti ovim tempom da se razvija i da privlači što više turista.

“Meni je čast što sam u Višegradu. Nastavićemo da razgovaramo o trci Beograd - Banjaluka koja povezuje Srbiju i Republiku Srpsku i na narednim sastancima ćemo dogovarati da li će Višegrad biti domaćin za jednu od etapa”, rekao je Kuvalja.

Đurević je istakao da je ovogodišnja biciklistička trka Beograd-Banjaluka upotpunila mnogobrojne sadržaje koji se odvijaju u Višegradu.

“Već dvije sezone smo organizovali biciklističku trku, a jedna od etapa bio je i Višegrad. To je lijep događaj koji je upotpunio sve naše sadržaje i nadamo se da ćemo i u narednim godinama biti dobri domaćini”, rekao je Đurević.

On je poručio da će opština Višegrad uvijek pružiti punu podršku u organizaciji ovakvih i sličnih događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana