Kuvajt traži selektora, Nestorović konkurent Kuperu

GS
Kuvajt traži selektora, Nestorović konkurent Kuperu

Srpski stručnjak iz Bijeljine Darko Nestorović (59) jedan je od pet kandidata za selektora „A“ reprezentacije Kuvajta, zvanično je objavio nacionalni Savez ove azijske zemlje piše sportdc.

Nakon smjene portugalskog stručnjaka Rui Benta (kada je izabran Nestorović je takođe bio među kandidatima) FS Kuvajta je objavio imena najozbiljnijih kandidata za klupu Kuvajćana.

Pored trenera iz Republike Srpske na listi su još dva čuvena imena Portugalac Karlos Keiroš i Argentinac Ektor Kuper, kao i Nabil Malul, nekadašnji selektor Tunisa, odnosno Al Mašan, trener Kadisije, jedan od najperspektivnijih i najcjenjenijih domaćih stručnjaka.

Nestorović je u prošloj sezoni vodeći Al Vehdat osvojio Superkup Jordana, vrativši ovaj pehar poslije mnogo godina u klupske vitrine, a u minuloj sezoni bio je jesenji prvak Kuvajta sa Al Arabijem.

Sa ovim klubom je, u ranijem mandatu, osvojio i Kup, trofej poslije mnogo godina pauze, a i sa Kazmom je bio jesenji prvak Kuvajta. Inače je dobitnik Glasovog priznanja za ambasadora sporta Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana