Kup Srpske: Zvijezda 09 u Derventi

D. P.
Kup Srpske: Zvijezda 09 u Derventi

BANjALUKA - Fudbaleri Tekstilca iz Dervente danas od 13.30 časova u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske ugostiće Zvijezdu 09 iz etno-sela Stanišići

Izabranicima Ognjena Koromana ova utakmica biće prilika da se eventualnom pobjedom plasiraju u polufinale najmasovnijeg takmičenja i tako bar donekle poprave utisak poslije loših prvenstvenih izdanja. S druge strane, i fudbaleri Zvijezde 09 nisu tokom jeseni opravdali ulogu jednog od favorita prvoligaškog karavana i sigurno bi u slučaju pobjede bar malo “zaliječili” bodovni zaostatak za Krupom u prvenstvu koji iznosi 12 bodova.

U istom terminu u Janji će snage odmjeriti Podrinje i Laktaši. Domaćin je takođe ove jeseni lošim rezultatima razočarao svoje pristalice, dok su gosti pravi hit jeseni i sigurno su blagi favorit pred ovaj susret.

Susret između drugoligaša Stakorine iz Čajniča i Krupe biće odigran 16. novembra, dok još nije poznato kada je na programu preostala četvrtfinalna utakmica. U njoj će Slavija iz Istočnog Sarajeva biti domaćin pobjedniku duela osmine finala između Sutjeske iz Foče i banjalučkog Borca koji se igra 24. novembra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana