Košarkaši Zvezde dočekuju Real u Evroligi

Tanjug
Koreografija navijača Crvene Zvezde na utakmici protiv Real Madrida 2015.
Foto: Arhiva | Koreografija navijača Crvene Zvezde na utakmici protiv Real Madrida 2015.

BEOGRAD- Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju Real Madrid u hali "Aleksandar Nikolić" u zaostaloj utakmici 20. kola Evrolige.

"Jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji. Nije jednostavno, posebno taj mentalni aspekt i potrošnja, imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda”, rekao je trener Crvena zvezde Dejan Radonjić.

Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da će podrška publike biti značajna u ovom duelu.

"Svi znamo o kojoj se ekipi radi i kakav kvalitet poseduju. Ipak igramo pred našom publikom i imaćemo vetar u leđa. Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu. Loša serija Reala može da bude otežavajuću okolnost jer ekipa zna da se mobiliše i odreaguje i odigra dobru utakmicu , ali sve zavisi od nas, moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za ovo što nas čeka“, rekao je Dobrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana