Košarkaši Igokee m:tel u velikom stilu zaokružili sjajnu sezonu: Titula šlag na torti

Dejan Marić
Košarkaši Igokee m:tel u velikom stilu zaokružili sjajnu sezonu: Titula šlag na torti

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee m:tel osvojili su titulu šampiona BiH, čime su stavili šlag na tortu više nego uspješne sezone.

Učenici Dragana Bajića prethodno su osvojili i Kup BiH, u ABA ligi su drugu godinu zaredom stigli do plej-ofa, a da su imali malo više sreće, i u Ligi šampiona su mogli da dođu do same završnice.

“Igosi” su i u kampanji za nama premašili očekivanja, pored dobrih rezultata nastavili su da promovišu domaće igrače, a “eksplozija” koju je doživio Dalibor Ilić najbolje oslikava sveukupnu ocjenu.

Šampionski pehar je, dakle, ovjeren, a osvojen je pobjedom nad Slobodom (80:53), nakon čega igrače i stručni štab očekuje zasluženi odmor.

- Uradili smo ono što smo zacrtali. Osvojili smo titulu, što je najvažnije. Bila je ovo uspješna sezona. Pružali smo sjajne partije i u ABA ligi i Ligi šampiona. Zaista smo svi srećni i možemo da idemo na zasluženi pehar - jasan je Darko Talić.

Aleksandrovčani će se sada “resetovati”, a onda u avgustu ponovo okupiti sa jasnom ambicijom - da nastave stazom uspjeha iz posljednje dvije sezone.

- Svake godine težimo da budemo prvi i najbolji. Radimo odlično, imamo sve uslove koji su nam potrebni da igramo na ovaj način i nadam se da će tako biti i kada krene nova sezona - zaključio je Talić.

U posljednjem, desetom kolu Lige 6 postignuti su sljedeći rezultati: Borac - Leotar 82:80, Igokea - Sloboda 80:53, Spars - Široki Brijeg 91:84.

Plasman: Igokea 18 bodova, Široki Brijeg 17, Spars 15, Leotar 14, Borac 14, Sloboda 12.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana