Kompanija „m:tel“ i Rukometni klub Borac nastavljaju ruku pod ruku

Siniša Kotaraš
Kompanija „m:tel“ i Rukometni klub Borac nastavljaju ruku pod ruku

BANjALUKA - Već dvadesetak godina najuspješniji banjalučki sportski kolektiv - Rukometni klub Borac i kompanija „m:tel“ imaju više nego uspješnu saradnju koja je produžena za još jednu godinu, potpisom novog ugovora o sponzorstvu prema kojem će „crveno-plavi“ za narednu godinu dobiti 150.000 maraka.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije „m:tel“  Milosav Parezanović ističe kako nikada nije bilo dileme da li će se saradnja sa nekadašnjim prvakom Evrope nastaviti.

- Mi već dvije decenije imamo izuzetno uspješnu saradnju sa RK Borac i moram da naglasim kako je zadovoljstvo biti uz klub koji godinama bilježi uspješne rezultate i koji je višestruki osvajač mnogih titula. Posebno zbog toga što su oni, uz uspjehe na sportskom polju i društveno odgovoran, baš kao i naša Kompanija. Ono što posebno cijenimo jeste njihovo ulaganje u mlade selekcije. Radujemo se nastavku saradnje i budućih takmičenja kluba koji ima veliku tradiciju, kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni – istakao je Parezanović.

U ime RK Borac ugovor o nastavku saradnje potpisao je direktor kluba Vladimir Branković

- Kompanija „m:tel“  je bila uz Borac još u vrijeme dok sam i ja bio prvotimac i odgovorno tvrdim da ima ogromne zasluge za sve naše uspjehe. Mi ćemo se, sa naše strane, potruditi da nastavimo sa promocijom cjelokupnog sporta, a ne samo rukometa. Naravno, sa velikim ponosom ističemo i da trenutno u prvom timu imamo oko 80 odsto igrača koji su prošli kroz naš omladinski pogon. Zajedno sa kompanijom „m:tel“, kao i institucijama koje nas podržavaju, nastavićemo da idemo u ovom pravcu – rekao je Branković.

Vršilac dužnosti predsjednika Borac m:tel-a Igor Jovanović naglasio je i kako slogan kompanije „m:tel“ „imate prijatelja“ nije ni malo slučajan.

- Kao prvo, želio bih da kompaniji „m:tel“ zahvalim na povjerenju koje su sve ove godine imali u nas i dodao bih da u njima zaista imamo prijatelje. Nadam se i vjerujem da ćemo zajedno ispuniti sve ciljeve, osvojiti duplu krunu i pokazati da „m:tel“ ne griješi što nam sve ove godine pruža podršku – poručio je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana