Kladionice nemaju dobra predviđanja za Srbiju i Hrvatsku

GS
Foto: Tanjug/AP

DOHA- Za manje od mjesec dana počinje Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru, a strani mediji se uveliko bave predviđanjima i kvotama, ko bi šta mogao da uradi.

Na Mundijal se plasirala i reprezentacija Srbije koja će se takmičiti u Grupi G zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Prognoza koju je objavio „Yahoo“ sajt na osnovu predviđanja svjetskih kladionica kaže da je u toj grupi očekivano Brazil favorit.

Predviđa se da će Nejmar i drugovi zabilježiti maksimalne tri pobjede i devet bodova. Na drugom mjestu nalazi se Švajcarska, kojoj se predviđaju dvije pobjede (nad Kamerunom 3:0 i Srbijom 2:1).

Srbija se našla na trećem mjestu predviđa se da će izgubiti od Brazila (2:0) i Švajcarske (2:1), ali da će pobijediti Kamerun 2:0.

Što se tiče Kameruna on bi zauzeo posljednje mjesto u grupi bez pobjede.

 

Loša predviđanja Hrvatskoj

Iz regiona uspjela je da se plasirala i Hrvatska, koja će se takmičiti u grupi F. Tu se predviđa da će Belgija biti prva, Kanada druga, treći Maroko, a Hrvatska posljednja. Može se reći da je ovo iznenađenje jer su Vatreni vicešampiona svijeta. Predviđanja kažu da će izgubiti od Maroka i Belgije, a pobijediti Kanadu.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra.


(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana