Kako srpski vaterpolista za dan zaradi prosječnu platu

Kurir
Kako srpski vaterpolista za dan zaradi prosječnu platu

Opšte je poznato da se u sportu "vrti" ozbiljan novac, ali nemali broj sportista se tokom ili po završetku svojih profesionalnih karijera okuša i u preduzetništvu.

Jedan od njih je i vaterpolista Dušan Mandić, koji zajedno sa svojom suprugom Slađom u svom vlasništvu ima luksuzne apartmane u Tivtu, a u kojima dva noćenja tokom septembra koštaju čak 540 evra.

Kako se može pročitati na poznatom sajtu za iznajmljivanje nekretnina, Mandićev objekat se nalazi na nekoliko koraka od plaže Ponta Seljanova i crkve Svetog Save, nudi sezonski bazen na otvorenom i klimatizovani smještaj sa balkonom i besplatnim WiFi internetom.

Privatni parking je dostupan u okviru objekta. Gostima je na raspolaganju i terasa, pogled na grad, prostor za sjedenje, flat-screen televizor sa satelitskim kanalima, potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i mašinom za sudove, kao i sopstveno kupatilo sa bideom i besplatnim toaletnim priborom. U sklopu svake jedinice se nalazi sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i papučama. Popularne znamenitosti u blizini objekta uključuju sljedeće: plažu Waikiki Tivat, Gradsku plažu i crkvu Svetog Save.

Na pomenutom sajtu, nalazi se i poruka Dušana i njegove supruge Slađe budućim posjetiocima:

- Dragi gosti, želim da vam predstavim neke zanimljivosti o nastanku našeg objekta. Ja sam Dušan Mandić i profesionalno se bavim vaterpolom. Do sada, u svojoj sportskoj karijeri sam osvojio medalje sa svih takmičenja, a kao svoj najveći uspjeh bih izdvojio zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Riju 2016. godine i u Tokiju 2020. Kao mali, maštao sam da jednog dana nastavim porodični biznis izdavanja apartmana i sada sam svoj plan sproveo u djelo. Ideja za prvobitni izgled kuće došla je od mog djeda koji je kao Titov vojnik tokom jedne posjete Grčkoj primijetio prelijepu, kamenu kuću pored mora. Ubrzo po završetku putovanja, prije nešto više od 50 godina, djeda je napravio kuću na današnjem mjestu. Avgusta 2018. godine, kuća je renovirana, dobila je novi, moderniji izgled. Njen naziv potiče iz grčke mitologije i u prevodu znači "mjesto savršene sreće" - nešto još ljepše i bolje od raja. Takođe, moj tata ima dva turistička broda i za potpuni užitak preporučujemo vam krstarenje Bokokotorskim zalivom. Moja supruga Slađa i ja Vam želimo toplu dobrodošlicu i trenutke za pamćenje! Dušan Mandić - stoji u poruci.

Kako saznajemo od jednog od njegovih zaposlenih u objektu, Dušan je i više nego dobar gazda.

- Dušan i Slađa su gazde za poželjeti. Zaista sve najljepše o njima imam da kažem. Oni radnicima i van sezone, kada ovdje nema posla, svima daju po pola plate, a i uredno smo prijavljeni, iako to ne moraju da rade. Stvarno ne znam da li je Dušan bolji kao čovjek ili kao vaterpolista - ispričao nam je sagovornik.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana