Još bolja saradnja bratskih saveza pred Svesrpski Kup

D.D.
Foto: G.S.

BEOGRAD - U Beogradu je održan sastanak između predstavnika dva bratska saveza - Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Republike Srpske, a glavna tema bila je saradnja kao i organizacija Svesrpskog kupa.

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević istakao je da se nada nastavku uspješne saradnje.

- Rukometni savez Srbije je naša kuća i uvijek se osećamo dobrodošlo. Saradnja je dosad  bila veoma  uspješna a to će se nastaviti i sada kada je na čelo došao predsjednik Nenad Jankov. Sve je spremno za osmi Svesrpski Kup  u muškoj i četvrti u ženskoj konkurenciji i Super Kup Srbije kojima se neizmjerno radujemo i vjerujemo da ćemo, kao i uvek, biti dobri domaćini!To je kruna  naše saradnje i jedva čekamo da počne - istakao je Umičević.

Predsjednik Rukometnog saveza Srbije, gospodin Nenad Jankov, zahvalio se predstavnicima Srpskena poseti.

-Cilj današnjeg sastanak jeste bio da se produži i produbi odlična saradnja između naših Saveza i verujem da smo to postigli. Hvala gospodinu Umičeviću na poseti i poklonima, kao i na uloženom trudu u organizaciju prestojećih utakmica. Nadam se da ćemo biti dobri gosti i da ćemo zajedno raditi na popularizaciji rukometa. Hvala rukovodstvu RSRS i na nekoliko sjajnih ideja za dalje unapređenje saradnje, verujem da ćemo uspeti sve da sprovedemo u delo! - istakao je Jankov

Svesrpski kup u Banjaluci biće održan 12. i 13. septembra.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana