Sjajan povratak Jokića na teren, nadigrao Bogdanovića VIDEO

GS
Sjajan povratak Jokića na teren, nadigrao Bogdanovića VIDEO

Srpski internacionalac Nikola Jokić uspješno se vratio u igru poslije suspenzije od jedne utakmice i sjajnom igrom predvodio Denver u pobjedi nad Atlantom sa 105:96.

Jokić je meč završio sa trostrukim dvocifrenim učinkom, slaveći u duelu sa sunarodnikom Bogdanom Bogdanovićem koji je imao skroman učinak.

Nakon pauze od jednog meča, prouzrokovane suspenzijom zbog incidenta na utakmici sa Majamijem, Nikola Jokić se uspješno vratio na teren nastavivši da predvodi svoj tim u pobjedama.

U pobjedi nad Atlantom postigao je 22 poena uz 19 skokova i 10 asistencija, a dodatni motiv mu je vjerovatno bio i nadigravanje sa zemljakom i saigračem u reprezentaciji Bogdanom Bogdanovićem.

Na drugoj strani Bogdan Bogdanović nije bio uobičajeno efikasan i završio je meč sa 10 postignutih poena uz dva skoka i tri asistencije, prenosi RTS.

Denver je sigurnom timskom igrom od početka meča na svom terenu obezbijedio novu pobejdu, a uz Jokića najefikasniji je bio Aron Gordon sa 24 pogotka uz po 4 skoka i asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana