Jokić: Odlična kolektivna igra i pobjeda

GS
Foto: AP

Nikola Jokić iz utakmice u utakmicu pokazuje zašto i ove godine vodi u trci za MVP-a NBA lige.

Doprinio je noćašnoj pobjedi Denvera nad Vašingtonom od 127 prema 109 sa sjajnom igrom, uz 29 poena i nizom drugih sjajnih poteza.

Nikola je postigao novi dvostruki učinak i prebacio cifru od 10.000 postignitih poena u NBA karijeri, a takve igre su doprinijele da dobije i srpsku zastavu.

"Jeste, upoznao sam se sa našim ambasadorom i dobio sam našu zastavu. Poštujem taj gest jer ja uvek kažem da je lep osećaj kada vidim srpsku zastavu na tribinama. Što se tiče utakmice, sam si rekao, mnogo dobra utakmica za nas. Pobijedili smo što je najvažnije. Igrali smo dobro, imali smo 30 asistencija kao ekipa. Svi su pogađali, tako da je sjajna utakmica za nas kolektivno.", rekao je Jokić.

Na konstataciju novinara da je djelovalo već u trećoj četvrtini da će Denver lako pobijediti Jokić je rekao da to nikada nije sigurno dok sudija ne odsvira kraj.
"Ne znam, pokazali smo mnogo puta da smo izgubili od lošijih ekipa i da smo izgubili prednost, tako da nikada nije sigurno dok sudija ne odsvira kraj."

Poslije utakmice Kristpas Porzingis je rekao da jednostavno nije imao rješenje za Nikolu Jokića. A najbolji igrač utakmice kada je riječ o Vašingtonu bio je Deni Avdija koji je imao 19 poena, 7 skokova i 3 asistencije. Rekao je da je vrlo lijepo što je vidio Jokića i da ima odličan odnos sa njim, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana