Jokić: Nisu važni rekordi, važna je pobeda

GS
Jokić: Nisu važni rekordi, važna je pobeda

Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobjede noćas u Denveru nad Los Anđeles Lejkersima od 110 prema 99. Srpski centar je poslije meča za RTS govorio o utiscima sa utakmice, razmišljanjima o evropskom šampionatu, sedamdeset devetom tripl dablu i drugim aktuelnim pitanjima.

Dvostruki MVP je odličnom efikasnošću predvodio tim i nedostajala mu je samo jedna asistencija pa da ostvari novi trostruki dvocifren učinak ali je sa 31. poenom, 13 skokova i 9 asistencija bio najefikasniji igrač meča.

"Sjajna utakmica za nas.A posle poraza od Portlanda gde smo izgubili energiju i danas se desila slična situacija u jednom momentu, ali smo u drugom poluvremenu u trećoj četvrtini prelomili utakmicu.", konstatovao je Jokić.

Imali ste odličnu podršku navijača sa tribina.

"Moram priznati da kad sam došao ovde nije bila ovakva atmosfera a sada je dvorana uvek puna. Sve pohvale našim navijačima."

Malo je nedostajalo za novi rekordni tripl-dabl.

"Ne razmišljam stvarno o rekordima. Igram, pa šta bude...Stvarno ne razmišljam o tome.", konstatovao je Nikola.

Srpski centar govorio je o početku NBA sezone, saradnji i uigravanju sa saigračima, kao i o budućim očekivanjima, prenosi RTS.

Osvrnuo se i na utiske iz igre sa reprezentacijom istakavši da je atmosfera u timu bila izvrsna, da su se svi maksimalno borili i uveren je da su svi dali svoj maksimum.

Jokić je konstatovao da je zadovoljan i u privatnom životu u kome je trenutno sve najbolje i zahvalio svim navijačima koji ga prate i podržavaju i na društvenim mrežama.

Posebno se zahvalio timu Denvera na prijatnom iznenađenju koje su mu letos priredili posjetivši ga u Srbiji konstatujući da mu je time iskazano posebno poštovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana