Janković: Sloga veliki izazov

D.D.
Janković: Sloga veliki izazov

GRADIŠKA - Muški rukometni klub Sloga počeo je sa stvaranjem tima za narednu sezonu, a već sad je izvjesno da će ekipa biti znatno podmlađena i da će to biti glavni adut Dobojlija.

Uprava kluba je tako produžila ugovore sa bekom Dušanom Miličevićem i golmanom Božidarom Bajovićem. Pored njih doveli su već dva igrača, a to su reprezentativac Gruzije Akaki Patašuri koji igra na poziciji srednjeg beka i ima 22 godine. Dolazi iz ekipe Azerjol, a potpisao je na godinu dana. Nakon što su prošle sezone doveli Darija Đenadiju iz prve lige Republike Srpske  i ove sezone Dobojlije idu sličnim stopama.

Najbolji strijelac Prve lige Republike Srpske (181 gol) Jovan Janković stiže iz ORK Kozare u Doboj. Potpisao je na dvije godine, a igra na poziciji lijevog krila. 

- Dolazak u Slogu vidim kako priliku za dodatni iskorak u svojoj karijeri. Potpisao sam na dvije godine ,a očekivanja su zaista velika. Za mene će svakako biti veliki izazov jer je Premijer liga BiH kvalitetnije takmičenje od Prve lige Republike. Ipak ne plašim se izazova. Kvalitetno sam radio i daću sve od sebe da se pokažem u što boljem svjetlu. Uvijek sam optimista i pozitivno gledam na iskušenja, samo da me zdravlje posluži i sve će biti kako treba. Ovo je za mene prilika koju želim da iskoristim na što bolji način kako bih skrenuo pažnju, a Sloga se proteklih sezone pokazala kao prva sredina za to - rekao je Janković.

U dobojskom klubu neće stati na ovom već žele dodatno da pojačaju svoje redove novim rukometašima. U planu je dovođenje još tri kvalitetna i perspektivna mlada igrača s kojima bi Sloga mnogo dobila za naredni šampionat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana