Izabrani najuspješniji sportisti opštine Srbac: Andrei Ivanović titula najbolje

D. J.
Izabrani najuspješniji sportisti opštine Srbac: Andrei Ivanović titula najbolje

SRBAC - Članica Ženskog fudbalskog kluba Sloga Andrea Ivanović (22) proglašena je za najboljeg sportistu opštine Srbac u 2022. godini na tradicionalnom izboru koji je održan dvadesetu godinu zaredom u organizaciji Radio Srpca, a pod pokroviteljstvom opštine Srbac.

Ivanovićeva je u sezoni 2021/22. u Prvoj ligi RS za žene bila najbolji strijelac sa 29 postignutih pogodaka na 14 odigranih utakmica.

- Veoma mi znači ovo priznanje i bez svojih saigračica i trenera, koji su mi davali vjetar u leđa, to ne bi bilo moguće. Čitav jesenji dio nove sezone propustila sam zbog povrede, ali uskoro se vraćam na teren i nadam se da ću doprinijeti da pokušamo osvojiti titulu i plasman u Premijer ligu BiH - rekla je Ivanovićeva koja je student četvrte godine Fakulteta za bezbjednost i kriminalistiku u Banjaluci.

Drugo mjesto pripalo je članu Omladinskog stonoteniskog kluba Srbac Aleksi Panteliću, a treće Nataši Ivković iz Ženskog fudbalskog kluba Sloga.

Za najboljeg mladog sportistu do 18 godina proglašen je član Košarkaškog kluba Student-Igokea iz Aleksandrovca Nemanja Vučenović, najuspješnija mlada ekipa je Škola fudbala Drim tim Srbac, najuspješniji klub je FK Mladi Krajišnik iz Kukulja, a najbolji sportski radnik je predsjednik stonoteniskog kluba iz Srpca Mirsad Kurtović. Uručeno je i 15 posebnih priznanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana