Igokea bez iznenađenja u Istanbulu

M. Z.
Igokea bez iznenađenja u Istanbulu

ISTANBUL - Veliku bitku vodila je Igokea sa Galatasarajom u četvrtom kolu Lige šampiona, ali nije uspjela da priredi iznenađenje u Istanbulu.

Domaći tim slavio je rezultatom 82:74, čime su gosti iz Aleksandrovca izgubili šanse da sa prve pozicije grupe E prođu u top 16 fazu, već će se u posljednja dva kola boriti za drugo ili treće mjesto koje donosi baraž za drugu rundu.

Poslije dobre prve četvrtine Igokee, Galata se probudio i uspio da izjednači do poluvremena. Velika borba vođena je i tokom trećeg perioda, a kao presudna pokazala se posljednja četvrtina.

Domaći su tada uhvatili dobar ritam, a gosti su stali u napadu tokom posljednje tri i po minute pa je upisan treći poraz uz jednu pobjedu.

Najbolji kod Igokee bio je Markel Starks sa 17 poena, Dešon Stivens imao je 13 poena i deset skokova, Marko Jošilo ubacio je deset, Dalibor Ilić osam poena kojima je dodao 12 skokova. Di Bost predvodio je turski tim sa 21 poenom, a čak 14 puta šutirao je za tri poena i pogodio samo pet.

Keri Blekšir imao je 15 poena.

Naredni meč u Ligi šampiona Igokea će igrati 7. decembra protiv Nimburka na svom terenu dok će u nedjelju od 17 časova ugostiti Megu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana