Igokea gostuje u Splitu četvrtom kolu ABA lige

G.S.
Igokea gostuje u Splitu četvrtom kolu ABA lige

LAKTAŠI - Sa dvije vezane pobjede u ABA ligi i jednom u Ligi šampiona košarkaši Igokee odlaze na noge Splitu. Utakmica četvrtog kola regionalnog takmičenja na rasporedu je u nedjelju od 17 časova

- Očekuje nas ekipa Splita koja je ABA ligu otvorila sa tri poraza, ali gledajući protivnike nije se moglo ni očekivati da će ostvariti pobjedu. Split je veoma iskusna ekipa sa nekoliko sjajnih pojedinaca koji posjeduju odličan individualni kvalitet te nekoliko mladih igrača koji unose energiju posebno u defanzivnom dijelu. Tokom ova dva-tri dana koliko smo imali vremena za odmor i pripremu utakmice pokušao sam da sugerišem igračima na stvari u kojima je Split vrlo opasan. Moramo biti dosta skoncentrisani da sve zahtjeve koje stavimo ispred sebe ispoštujemo u najvećoj mjeri. Ako budemo imali pristup kao i u prethodne tri utakmice možemo se nadati pobjedi. Poremetile su nas povrede Darka Talića i u posljednjoj utakmici Marija Nakića koji je imao važnu ulogu u timu. O stepenu povrede još nemamo kompletan izvještaj jer je Nakić na detaljnim pregledima  - rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Parovi, subota: Budućnost - Cedevita Olimpija (18.15), MZT - Studentski centar (20.30). Nedjelja: Mega - Cibona (12), Split - Igokea (17), Borac - Zadar (21). Ponedjeljak: Crvena zvezda - FMP (18), Mornar - Partizan (21).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana