Ibrahimovićeva fotografija "bez granica", noge mu 11 sedmica od operacije izgledaju impresivno

GS
Ibrahimovićeva fotografija "bez granica", noge mu 11 sedmica od operacije izgledaju impresivno

Zlatan Ibrahimović oduševio je svoje pratitelje na društvenim mrežama objavom kojom je pokazao da su mu noge, iako polako ulazi u 41. godinu, još uvijek u fantastičnom stanju i spremne za nove izazove koji ga očekuju.

Ibrahimović zbog nedavne operacije koljena neće biti s ekipom Milana na početku sezone i očekuje se da bi na teren opet mogao kročiti krajem 2022. godine, no to ga nije omelo da s Rossonerima potpiše novi ugovor i produži im vjernost na još jednu godinu.

Da je spreman i motivisan za novi povratak i još jednu nogometnu sezonu na najvišem svjetskom nivou, potvrdio je objavom na svojim stranicama na društvenim mrežama gdje je objavio fotografiju svojih nogu uz opis:

"Bez granica".I zaista, fotografija izgleda vrlo impresivno s obzirom na to da je prošlo tek 11 sedmica od operacije koljena i njegovi fanovi odmah su oduševljeno reagovali, a za samo četiri sata skupio je gotovo 600.000 reakcija na Instagramu.Milan će u narednoj sezoni braniti titulu prvaka, a u prvom kolu igraju protiv Udinesea na svom stadionu.

Nakon toga ih očekuje gostovanje kod Atalante, pa domaći meč protiv Bologne s kojim će završiti utakmice u augustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana