Rat Ibrahimovića i Aguera: Udarili jedan drugom na državu

GS
Rat Ibrahimovića i Aguera: Udarili jedan drugom na državu

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović proteklih dana kritikovao je ponašanje reprezentativaca Argentine, a najoštrije mu je odgovorio Sergio Aguero.

As Milana, Zlatan Ibrahimović poznat je kao čovjek koji će bez dlake na jeziku reći ono što misli. Zbog toga je toliko interesantan, ali i cijenjen svuda u svijetu, a veoma često se to što on misli poklapa sa razmišljanjem većine koja se ipak odluči za ćutanje. Tako je i sada govorio o nedavnom finalu Svjetskog prvenstva i činjenice da je Argentina postala šampion.

- Ne mogu da kažem da mi je žao što Kilijan Mbape nije osvojio titulu Svjetskog šampiona. On je to uradio prije četiri godine u Rusiji, a sada je red bio na Lionela Mesija. Argentinac sada može da kaže da je najbolji igrač svih vremena i pamtićemo ga po tome. Osvojio je sve, a za Mbapea ima vremena, mlad je i siguran sam da će u karijeri barem još jednom, a ko ne i više puta osvajati Mundijal. Mada, pitanje je da li će još nekada uspjeti da postigne četiri gola u finalu Svjetskog prvenstva - izgovorio je čuveni Ibra ono što većina misli, a onda posebno naglasio činjenicu sa kojom će se ljubitelji fudbala, ali i oni koji baš i ne prate ovaj sport, mahom složiti:

- Za razliku od Mbapea reprezentativci Argentine sigurno neće osvojiti ništa veliko u karijeri. Oni to ne zaslužuju. Mesi je glavni igrač ove selekcije, oni bez njega ne mogu da igraju, ali nije stvar samo u tome. Pogledajte samo kako su se ponašali prilikom slavlja titule. To se tako ne radi. Ne mogu da ih poštujem zbog toga. Za mene je to pokazatelj da su sada osvojili trofej i da više nikada u karijeri neće ponoviti bilo šta slično!

Aguero: Nepristojno je to što si rekao

Prvi koji se usudio suprotstaviti Ibrahimoviću je legenda Argentine i Mančester Sitija Sergio Aguero. Slavni napadač je na svom Tviter nalogu prozvao Zlatanovu Švedsku.

- Nepristojno je ono što je rekao. Ne može reći da nećemo više pobjeđivati. Mislim da bi, prije nego što je počeo brinuti za Argentinu, mogao brinuti o svojoj državi, o svojim igračima... Oni uopšte nisu ni učesnici posljednjih svjetskih prvenstava - rekao je Aguero.

Znajući temperament Zlatana, nema sumnje da će stići još koji odgovor od zvijezde Milana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana