Ibrahimović se oporavlja uz narodnjake VIDEO

G.S.
Ibrahimović se oporavlja uz narodnjake VIDEO

Zlatan Ibrahimović trenutno nema klub, a prema pojedinim najavama neće moći da igra do kraja godine zbog operacije koljena.

Šveđanin koji će u oktobru proslaviti 41. rođendan, trenutno radi na oporavku od operacije koja je planirana duži vremenski period.

Poznato je da Zlatan voli da sluša hitove narodne muzike, već neko vrijeme je zbog fudbalera pjesma "Jutro je" od Nade Topčagić ponovo popularna, a sada je na nalogu na društvenoj mreži Instagram, na kojem je skupio blizu 55 miliona pratilaca, objavio kratak video.

Jedan od najzanimljivijih fudbalera je snimio kako se oporavlja dok u pozadini glasno ide pjesma "Rekla mi je rekla" od srpskog pjevača Slobe Radanovića.

Ibrahimović je nedavno ostao bez ugovora, tačnije, od početka jula je zvanično slobodan igrač, a uprkos operaciji i činjenici da do kraja godine neće moći da igra, Milan je blizu novog dogovora sa Šveđaninom.

Prema informacijama iz Italije, Ibrahimović će uskoro da potpiše jednogodišnji ugovor sa Rosonerima uz znatno smanjenje plate.

Ibrahimović se oporavlja uz hit narodne muzike

 

00:07

Ibrahimović se oporavlja uz hit narodne muzike

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana