“Hektor fajt najt 5” večeras u “Boriku”: Šućurov juriš u slavu

Glas Srpske
“Hektor fajt najt 5” večeras u “Boriku”: Šućurov juriš u slavu

BANjALUKA - Svi učesnici turnira četvorice na manifestaciji “Hektor fajt najt 5” zadovoljili su vagu i spremni dočekuju večerašnje mečeve (20) u dvorani “Borik”.

Za nagradu od 10.000 KM i titulu “kralja džungle” takmiče se Srđan Šućur, Mesud Selimović, Nikola Miljković i Nikolaj Nikov. Domaći adut je Šućur koji je prošao sjajan trening kamp. Predstavnik KVS Hektor imaće veliki vjetar sa tribina “Borika”, a nastupi u Banjaluci za njega su uvijek posebno inspirativni.

- Pripremao sam se dugo za ovo, nema ništa ljepše nego takmičiti se u svom gradu. Siguran sam u svoje kvalitete, dobro sam proučio sve rivale. Dugo se poznajemo, nema tajni među nama, a isto tako za mene ne postoji druga opcija osim pobjede - rekao je Šućur.

Strašan niz pobjeda napravio je Selimović iz tuzlanskog kluba Tom Ket. Prošlogodišnji poraz u Hektorovom ringu kao da je značio reset za iskusnog kik-boksera koji od tada zna samo za pobjede.

- Nikad se nisam bolje osjećao. Želim pobjedu na turniru četvorice. Organizatori su doveli sve kvalitetne borce, mislim da će biti ujednačeni mečevi. Lani sam izgubio od Miljkovića nokautom i to me motiviše da se ove godine revanširam i osvojim turnir - istakao je Selimović.

Iskusni borac iz Tuzle u međuvremenu je potpisao ugovor sa najelitnijom kik-boks organizacijom “Glori” pa će se do kraja godine boriti i u društvu najboljih boraca današnjice. Osokoljen trijumfom u “Boriku” protiv Selimovića, Novosađanin Miljković stigao je u Banjaluku sa velikim samopouzdanjem.

- Dobro smo se pripremili, a ono što je kvalitet ove organizacije jeste odnos prema borcima. Veoma rano su nam javili za termin turnira, tako sam imao dovoljeno vremena da tempiram formu. Sa svojim timom sam radio na taktici, znamo koji su moji aduti i kvaliteti i u Banjaluku smo došli po dve pobede i titulu na turniru - istakao je Miljković iz kik-boks kluba Tron.

Posljednji učesnik turnira je Nikov koji dolazi iz Bugarske. Ni on nije enigma, već borac koji je ozbiljna prijetnja svima.

- Dio priprema proveo sam u Splitu, tamo je trenirao i Šućur. Ideja za turnir bila je primamljiva, nagrada je ozbiljna i nisam se dvoumio. Došao sam da budem šampion - istakao je Bugarin.

Spisak mečeva

Na “Hektor fajt najtu” očekuje se devet profesionalnih kik-boks mečeva:

Damjan Stanišić - Marko Šimpraga

David Vučetić - David Mišković

TURNIR - PRVO POLUFINALE

TURNIR -  DRUGO POLUFINALE

Albert Ugrinčić -  Stefan Đuričić

David Jovičić - Nikola Mikić

Damjan Savanović - Vadim Feger

Stefan Dobrijević - Marko Vuković

TURNIR - FINALE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana