Gudurić ostao u Beogradu, igra za Srbiju

D. D.
Gudurić ostao u Beogradu, igra za Srbiju

BEOGRAD - Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić odigrao je sjajan meč protiv Partizana. Ubacio je 25 poena uz sedam asistencija i bio ključni faktor u važnoj pobjedi.

Bek Fenerbahčea se ne vraća sa ekipom u Tursku, već ostaje da pomogne reprezentaciji Srbije u posljednjem meču kvalifikacija.

- Ostajem u Beogradu. Rekao sam čelnicima da sam tu za reprezentaciju. Vidjećemo kako će proći meč protiv Grčke. Svi se nadamo najboljem, a mi smo tu za duel protiv Britanaca. Vjerujem da možemo ostvariti naš cilj

i izboriti plasman na Svjetsko- rekao je Gudurić.

Košarkaš Fenerbahčea ističe da nije znao šta da očekuje jer ekipa nije trenirala u punom sastavu.

-Nisam ni video svoje brojke, pa ne znam šta da kažem. Nije bilo lako od zemljotresa, nisam znao šta da očekujem od ekipe jer smo imali dosta povrijeđenih košarkaša. Treninzi nisu bili na željenom nivou i naravno da je na ekipu uticala situacija u zemlji. Prizori su zaista bili užasni, čitavi gradovi su sravnjeni i naravno da je to uticalo na sve nas-rekao je Gudurić.

Turski tim je odigrao u crnim dresovima u pomen na nastradale a navijači Fenera su dobili i pobjedu

-Bila je ovo sjajna utakmica za nas u odličnoj atmosferi gdje je veoma teško igrati. Stvarno sam ponosan na ekipu, bili smo fokusirani ovo je put kojim treba da idemo ali moramo da popravimo odbranu . Posebno mi je drago zbog Pjera koji je imao dosta  uspona i padova . Pogodio je važne šuteve za tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana