Vanja Grbić "Kestenburgom" i kampom jača veze sa Srpskom

D. Kondić
Vanja Grbić "Kestenburgom" i kampom jača veze sa Srpskom

BEOGRAD – Odbojkaški kamp proslavljenog srpskog reprezentativca Vladimira Grbića i ove godine privlači veliku pažnju mladih. Legendarni as za „Glas Srpske” ističe da je zadovoljan time kako idu prijave.

-Sve ide po planu, zasad imamo 650 prijavljenih klinaca. Veliki broj njih dolazi iz Republike Srpske, što mi je posebno drago. Vjerujem da su prepoznali kvalitet u radu. Inače, da se malo i pohvalim, ove godine sam imao tu čast da otvorim međunarodni festival studentskih pozorišta “Kestenburg”. To je jedan fantastičan projekat i još jedna moja veza sa Republikom Srpskom. Direktoru festivala Aleksandru Pejakoviću i njegovoj ekipi želim puno sreće i uspjeha u daljem radu. Daće Bog i da se uskoro vidimo u Srpskoj – poručio je Grbić.

Odbojkaški kamp Vanje Grbića postoji od 2015. godine i kroz njega je do sada prošlo više od 3.00 mališana iz više od 36 zemalja svijeta sa svih kontinenata. Bilo je mališana iz Evrope, Azije, Amerike pa čak i Afrike - od početnika do ozbiljnih takmičara, a neki su svoju ljubav prema odbojci otkrili tek u ovom kampu.

Kamp Vanje Grbića nalazi se u Sokobanji i održava se svake godine tokom juna i jula. Nastao je u okviru sportskog udruženja “Vladimir Vanja Grbić”, a njegov primarni cilj je da motiviše decu da se odluče za zdrav život i krenu sportskim putem.

Pored Sokobanje, kamp Vanje Grbića održava se u Trebinju i Valjevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana