Grahovac: Čast svim rivalima, ali vjerujem u titulu

Darko Dragičević
Grahovac: Čast svim rivalima, ali vjerujem u titulu

BANjALUKA – Golman Nebojša Grahovac se nakon 16 godina vratio u Banjaluku i protiv Krivaje će ipet odigrati zvanični meč u dresu Borca.

Banjalučani sa nestrpljenjem čekaju start lige jer su na pripremama proveli 74 dana u kojima su imali samo pet slobodnih.

- Drago mi je što sam opet tu. Ovaj period od preko dva mjeseca smo kvalitetno radili, bio je dosta težaj, Jedva čekam da počne lige za to smo se spremali u ovom periodu. Puni smo pozitivnog naboja i da pokažemo ono što smo trenirali. Osjećam pozitivnu tremu, opet igram u Boriku. Prvi put sam igrao 1999. godine i sad se vraćam nakon dugo pauze. baš se radujem tome da igram pred prijateljima. Na otvaranju nam je protivnik po mjeri. Dobili su nas u prijateljskom meču ali tada je rezultat bio u drugom planu. Uz uvažavanje svih rivala mislim da smo mi favoriti u svakom meču i da se mi pitamo za sve. Ako budemo pravi bodovi ostaju u Banjaluci. Nadam se da ćemo i na posljednjoj pres konferenciji biti ovdje kao šampioni - optimističan je bio Grahovac.

Krug favorita za titulu je veliki. Sloboda se značajno pojačala, Izviđač i Gralanica imaju kvalitetne ekipe a okosnicu su sačuvali i Leotar kao i Sloga.

.- Ima zaista dobrih i kvalitetnih ekipa u prvenstvu. Čast svakome ali zaista vjerujem da naša ekipa ima kvalitet da napadne titulu i to treba da pokažemo na parketu – dodao je Grahovac.

Krilo Miloš Nježić takođe vjeruje da sve zavisi na startu od domaćeg tima.

- Krivaja je kvalitetna ekipa ,ali mi se pitamo na našem parketu. Želimo da napravimo dobar uvod u sezonu i da krenemo pobjedom – poručio  je Nježić.

Utakmica se igra u nedjelju u 17.30 časova a domaćin je za gledaoce spremio brojna iznenađenja i poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana