Gajićeva: Ponosna sam na tim, ispisale smo istoriju Gacka

D.D.
Gajićeva: Ponosna sam na tim, ispisale smo istoriju Gacka

GACKO - Odbojkašice Gacka ispisale su klupsku istoriju! Hercegovke su u šesnaestini finala CEV Kupa savladale Kelteks Karlovac 3:2 i tako ostvarile prvu pobjedu u evropskim takmičenjima.

Nakon tri poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona na turniru u Zagrebu, Gačanke su u prvom meču CEV kupa pokazale karakter i nošene sjajnim navijanjem publike napravile preokret. Gubile su 1:2 u setovima ali su onda zbile redove zaigrale bolje i na kraju došle do pobjede 3:2.

Srednji bloker Ana Gajić je bila jedna od najzaslužnijih za uspjeh.

-Ponosna sam na svoju ekipu jer smo ostavile srce na terenu i pokazale emocije, energiju, želju i jedinstvo. Svakako da nam ova pobjeda puno znači. Nažalost, tokom ove utakmice desilo se i par povreda u našem timu, tako da ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u revanšu. Međutim, sada smo uvidjele na koji način naš protivnik igra, kao i kakve greške smo mi pravile, tako da se sa uzbuđenjem spremamo za revanš. Zahvaljujemo se publici koja je došla u Grad sunca da nas podrži i bude naš sedmi igrač kao i uvijek do sada- istakla je Gajićeva.

Gacko već sutra ima novi ispit u prvenstvu BiH dočekaće Banjaluka Volej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana