Fudbaleri Sutjeske krenuli sa radom: Loše vrijeme remeti planove

D. P.
Fudbaleri Sutjeske krenuli sa radom: Loše vrijeme remeti planove

FOČA - Šef stručnog štaba Sutjeske Miljan Radanović obavio je prozivku fudbalera i tako su počele pripreme fočanskog prvoligaša za drugi dio sezone.

Na prvom okupljanju je bilo dvadesetak fudbalera, a među njima jedino novo ime bio je Dejan Jolović, koji je došao iz drugoligaša Glasinca 1936. Redove Sutjeske za sada su napustili Nikola Danilović, Branko Sekulić, Ognjen Ristanović i Ognjen Mojović.

- Kompletne pripreme obavićemo u Foči. U ovom trenutku vremenske prilike nam baš ne idu naruku, ali tako je i sa ostalim klubovima, pa nemamo pravo da se žalimo. Očekujem da ekipu kompletiramo u narednih nekoliko dana, jer do tada bi trebalo da nam stignu dva-tri planirana pojačanja - naglasio je Radanović.

Strateg Fočaka planirao je odigravanje pet-šest kontrolnih utakmica.

- Već 29. januara igramo protiv sarajevskog Željezničara, dok smo za 2. februar zakazali duel protiv Famosa iz Istočne Ilidže. Sedam dana kasnije igramo protiv federalnog drugoligaša Famosa iz Hrasnice, a raspored ostalih susreta zavisiće i od toga kada ćemo odigrati odgođeno utakmicu osmine finala Kupa Republike Srpske u kojoj ćemo dočekati banjalučki Borac - dodao je Miljanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana