Fudbaleri Leotara na startu sezone gosti Željezničara: “Grbavica” najveći motiv za dobru igru

D. P.
Fudbaleri Leotara na startu sezone gosti Željezničara: “Grbavica” najveći motiv za dobru igru

TREBINjE - Fudbaleri Leotara u prvom kolu Premijer lige BiH gostovaće u subotu od 21 čas na “Grbavici” gdje će im rival biti sarajevski Željezničar, a pred ovaj susret novi kormilar Trebinjaca Marko Vidojević vjeruje da njegova ekipa može ostati neporažena.

- Samo igranje na stadionu “Grbavica” u noćnom terminu i protiv rivala kakav je Željezničar trebalo bi da budu najveći motiv za moje igrače. U prvenstvo ulazimo u potpuno novom sastavu, praktično smo na okupu tek mesec dana, a sve što smo uradili u tako kratkom roku treba u subotu da pretočimo u delo. “Željo” je protivnik kome se ne preti, ali je sportski i ljudski se nadati da možemo učiniti nešto više na ovom gostovanju - naglasio je Vidojević.

Trebinjci pred ovaj susret nemaju nikakvih kadrovskih problema.

- Ekipa je još u formiranju i sigurno će biti još pojačanja. Međutim, u uvodnim kolima ću se osloniti isključivo na fudbalere koji su sa nama od početka priprema. Najvažnije pred susret sa Sarajlijama je da nemamo nikakvih kadrovskih problema i da svi spremno dočekujemo prvi ovosezonski ispit. Prijateljske utakmice su jedno, a ovo u subotu nešto sasvim drugo. Siguran sam da su igrači svesni toga i da će dati sve od sebe da se sa “Grbavice” vratimo sa pozitivnim rezultatom - dodao je Vidojević. 

Sve utakmice prvog kola novog šampionata neće biti odigrane ovog vikenda. Premijerni susret odigrali su u petak kasno poslijepodne Posušje i Velež, a u subotu će na teren još od 17 časova Igman i Široki Brijeg, koji će igrati u Doboju kod Kaknja. U nedjelju nema nijednog meča, a u ponedjeljak od 20 časova sastati u Modriči Sloga iz Doboja i Borac. Zbog evropskih obaveza odgođeni su susreti Sloboda - Zrinjski i Sarajevo - Tuzla siti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana