Fudbaleri Leotara dočekuju Borac: Maksimović protiv svojih

D. P.
Fudbaleri Leotara dočekuju Borac: Maksimović protiv svojih

TREBINjE - Šef stručnog štaba Leotara Marko Maksimović biće danas od 13 časova u nezahvalnoj ulozi, jer će prvi put voditi neku ekipu protiv Borca u kojem je ponikao kao igrač, a sa ovim klubom je i pretprošle sezone osvojio titulu šampiona BiH.

- Profesionalac sam i na to se na obazirem. Imamo previše kadrovskih problema u ovom trenutku. Dušan Puletić i Denis Stojković imaju rupture zadnje lože, Đoko Milović je suspendovan, Mihailo Cmiljanović ima žute kartone, David Čavić kao pozajmljen igrač Borca nema pravo nastupa, a Darko Đajić zbog gripa ne trenira od utakmice sa Tuzla sitijem. Niko nam ne može uskratiti priliku da damo svoj maksimum, da se borimo i vidjećemo za šta će to biti dovoljno. Već sada smo nadoknadili veliki zaostatak koji smo imali, pobjegli iz zone ispadanja, ali nam je i dalje svaki bod zlata vrijedan - rekao je Maksimović.

I Banjalučani imaju kadrovskih problema pred ovaj susret. Tri žuta kartona imaju: Goran Zakarić, Benjamin Tatar, Marko Gajić i Nikola Andrić, do­k sigurno neće nastupiti ni Dino Ćorić, koji je imao smrtni slučaj u porodici. Neizvjestan je i nastup Amara Begića zbog zdravstvenih problema.

- U posljednjih pet kola osvojili smo deset bodova i u dobroj smo formi. Želimo i da nastavimo sa dobrim rezultatima iako smo u Trebinju poprilično oslabljeni. Bez obzira na to, imamo širinu u igračkom kadru i vjerujem da ćemo odabrati dobitnu kombinaciju - istakao je Marinović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana