Fudbaleri dobojske Sloge počinju pripreme: Ćurguz kreće sa osmoricom novajlija

D. P.
Fudbaleri dobojske Sloge počinju pripreme: Ćurguz kreće sa osmoricom novajlija

DOBOJ - Premijerligaš Sloga danas u 13 časova krenuće sa pripremama za drugi dio sezone, a na prozivci, koju će obaviti šef stručnog štaba Zoran Ćurguz, biće i osmorica novajlija. U nastavku sezone dres kluba sa stadiona “Luke” nosiće Miloš Nikolić, Milan Lalić, Bakir Brajlović, Pavle Baranov, Demir Peco, Toni Livančić, Ilija Gučmazov i Vasilije Perković.

- Odmah poslije prozivke obavićemo ulazna testiranja, a onda ćemo odraditi i prvi trening poslije kojeg ćemo imati zajednički ručak na kojem će nam se obratiti čelnici kluba. Pred nama je mukotrpan rad da što prije uklopimo veliki broj novajlija u ekipu, ali i da se što bolje pripremimo za nastavak sezone u kojem se borimo za opstanak - naglasio je Ćurguz.

Redove Dobojlija za sada su napustila trojica fudbalera.

- Dres Sloge u nastavku sezone neće nositi Leo Janković, Eldin Hasanbegović i Milan Basrak. Postojala je mogućnost da i Luka Kulenović promijeni sredinu, međutim, od toga neće biti ništa. On je i dalje povrijeđen, pred njim je dug oporavak i nadam se da će bar u finišu sezone moći da nam pomogne - nastavio je Ćurguz.

Poznat je i plan priprema.

- Već 21. januara imamo prvu provjeru protiv zeničkog Čelika, a šest dana kasnije putujemo za Antaliju, gdje ćemo ostati do 10. februara. Tamo ćemo odigrati tri utakmice. Sastaćemo se sa ruskim klubovima Arsenalom iz Tule i Ufom, te Sogdijanom iz Uzbekistana. Po povratku već 18. februara gostujemo kod tuzlanske Slobode u meču osmine finala Kupa BiH, a sedam dana kasnije istog rivala dočekujemo u prvenstvenom okršaju - dodao je Ćurguz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana